Wij zijn als buitenstaander objectief
Een beproefd onderzoekssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor restaurant- en hotelketens, franchise restaurants, maar ook voor die individuele ondernemer die graag een stukje controle op zijn of haar concept/formule wil uitbesteden. Gewoon vanwege het simpele feit dat een buitenstaander nu eenmaal neutraler en objectiever tegen de zaak aankijkt. Of gewoon omdat er geen of te weinig tijd is om het zelf te doen.

Oog voor verbetering door praktisch consult
Wij zijn niet het bedrijf dat u eerst een probleem aanpraat om vervolgens met programma's en trainingsproducten te komen om het op te lossen. Onze check is een signaleringsproduct, het geeft in een heldere verslaglegging weer hoe uw kwaliteit, uw concept/formule, uw faciliteiten en personeel het doen.  Natuurlijk lichten wij in een consult onze verslaglegging toe en kunnen waar nodig praktische oplossingen aandragen.

Concurrentie en wat u er beter van wordt.
Het zakenleven is hard en het gaat razendsnel. Start u uw bedrijf met een uniek concept dan zal na succes er onmiddellijk een navolger komen. Naast vele concurrenten die u al heeft, creŽert u zelf nieuwe concurrenten. In uw eigen belang zult u die dus voor moeten blijven.

 

 

 

 

CONTACT:

Check Check Double Check
Rijksstraatweg 46,
3631 AD Nieuwersluis

T: +31 (0) 294 237350
M: 06-53540443
E-mail:    check@checkdoublecheck.nl


Welkom op www.Checkdoublecheck.nl. Nieuwsgierig? Geïnteresseerd? Laat het ons weten, we vertellen u graag meer!